Order of the Broken Roses

Sessie 17

Near-Fatal Traveling Attractions

Jóna, Taleisin, Keltar en Stormcrow hebben de laatste uren van de eerste festivaldag in circus Traveling Attractions besteed, waar ze na een ‘horroract’ ontdekten dat er een Lo’Goth Smiler backstage voor onrust zorgde.
Deze griezelige hagedis-achtige wezens hangen rond op festivals en proberen onvermoedende bezoekers te lokken om ze daarna corruperen om nieuwe exemplaren van hun soort maken. Zij probeerden samen met Medina, de circuspriester, een transformerend kind van deze vloek te ontdoen wat na pijn en moeite lukte.

In Éamon Bayle dachten ze een goede nachtrust te krijgen, totdat een Half-Orc huurmoordenaar Taleisin’s kamer betrad. Deze verraste Taleisin met een bijna dodelijke aanval voordat de heldengroep met hem had afgerekend. Hij had een groot oog op zijn armor staan, wat stond voor een savage orcclan die in Hill Valley voor chaos had gezorgd.

De tweede festivaldag verliep relatief rustiger. Via Jóna’s ‘Speak With Dead’ kwamen jullie erachter dat Keltar eenmaal iets had verijdeld en dat zijn groep een Devourer wil voeren met slachtoffers. Jullie hebben de huurmoordenaar bij de begraafplaats een waardig einde gegeven, voordat jullie het festival verder verkenden met onder andere een boogschietwedstrijd en een eetwedstrijd.

Later kwamen Luían en Taleisin een paars-grijszilveren tent in het centrum tegen die van de afgevaardigden van Eira waren. Zij lieten hun curiositeiten uit Eira en Avalona aan de heldengroep (en andere geïnteresseerden) zien en om hen namens de Clarets te feliciteren met hun heldendaad. Zo begon de tweede festivalavond, hopelijk niet met meer nare verrassingen.

Nieuwe NPC’s:

- Tamara, Elf vrouw met lang blond haar met hoepelringen als oorbellen en haarknipjes in de vormen van bladeren, stenen en andere natuurgerelateerde symbolen. Zij is de kruidenvrouw in Hexa met ee winkel vol planten en kruiden aan de muur.
- Feline, Human vrouw die tijdens de circusvoorstelling haar dochter Penelope kwijtraakte. Deze transformeerde bijna in een Lo’Goth Smiler. Samen met Medina, de circuspriester, konden ze haar herstellen.
- Alban, Human man met kort bruin haar, netjes bijgehouden baard. Hij is een sarcastische begraafplaatsmedewerker die onder Etreus werkt.
- Dante & Shellán, formeel geklede afgevaardigden van de Clarets, leiders van Eira die ook wel de “White Duke” & “White Duchess” worden genoemd. Zij werden gestuurd om de drakendoders te feliciteren, allerlei curiositeiten te verkopen en de helden een magisch doosje te geven.

Comments

Natchai

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.