Order of the Broken Roses

Sessie 11

Curse of Werewolves and Rogues

In de grotten vlakbij Verego, heeft de groep drie weerwolven verslagen die de omgeving probeerden te veroveren. Na verder onderzoek in de grot vond Maeddyn Stormcrow een testament, waarin stond dat deze weerwolven zijn gemaakt door de ‘Baroness of Blight’, die uit het oosten kwam. Zij wil de natuur en de dru√Įdecirkels vernietigen.

Keltar kreeg dankzij een beet last van lycanthropy, die Verego door een kruidenmiddel met zilver wou genezen. Het medicijn sloeg niet aan, waardoor de groep een priester op moesten zoeken. In de tempel van Hexa was Adazil samen met Kaylie aanwezig. Hij hielp de groep in ruil voor twee diensten, waaronder het verslaan van ‘het gegrom’ in de kelder, wat een Mimic bleek te zijn. Hij vertelde ook een verhaal over een pixie op een heuvel in het bos, die weet waar Blueblood is, een magisch zwaard wat zou kunnen helpen om, wat de kobolds ook aanbidden, te verslaan.

Altoriss / Taleisin kwam er in √Čamon Bayle achter dat er die avond een geheim vechttoernooi in de inn plaatsvond. Hij nam het op tegen Ursa, een dwerg van de Ironwood Circle. Ondanks de goede bedoelingen van Kaylee, inclusief een handdoek in de ring, ging Taleisin KO in de eerste ronde.

Na een verhitte discussie liep de half-elf paladin door Hexa om af te koelen, waar zij Muray, een excentrieke paranormaal onderzoeker met een mysterieuze bol, tegenkwam.

Comments

Natchai

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.