Order of the Broken Roses

Sessie 12

The Dread of Indikhan

De G.L.D. heeft in de ochtend Muray gesproken, die uitlegde dat hij onderzoek deed naar geesten en de Spirit Realm met behulp van zijn bol.

Jullie gingen naar de grote bijenkorf om Red Stripe Honey te halen. Dit ging vrij makkelijk na het gebruik van rook en Lúian’s druid magic om zo een deel van de honing, royal jelly en was te halen, die de bijen niet nodig hadden.
Na wat handelen in de stad kwamen jullie in de stallen van Hexa een oude koets van de voormalige koning Harald van Eira tegen. Naast de geheime compartimenten had deze koets nog een geheim: er zat een magische vlek van necromancy op.

In Éamon Baile zagen jullie Amhara Margara, een harvester en drakenjager uit de woestijnstad. Hij vertelt jullie, naar aanleiding van zijn ontmoeting met Keltar, dat hij onderzoek heeft gedaan naar de kobolds. Zij werken onder twee wyrmlings, Ormarr en Thundris, kinderen van “Blue-Throated One” Indikhan. Dit is een volwassen blauwe draak, waar Amhara ervaring mee heeft, aangezien deze draak zijn stad jaren terug al terroriseerde en zijn familie heeft vermoord.

Na veel voorbereidingen is de groep met twee wachters en Amhara naar de plek gegaan, waar de draken vermoedelijk zaten. Onderweg hebben ze de pixie Listra met Royal Jelly overtuigd om Blueblood, een drakenslachtend zwaard, te geven om ze te helpen in de strijd. Hierna hebben ze na een spannende strijd de twee wyrmlings en drie kobolds gedood.

Comments

Natchai

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.