Order of the Broken Roses

Sessie 9

In The Land Down Bunker

Nadat jullie in de barakken hebben geslapen, gingen jullie paarden kopen voor vervoer. In de stallen bij de kazerne kwamen jullie Simon, de staljongen, tegen. Hij heeft jullie een aantal goed uitgeruste rij/werkpaarden verkocht

Bij de paarden kwamen jullie Skaldar tegen, die net was aangekomen in Edena. Hij wou wat spelen en drinken, dus hebben jullie ’m naar Vino Victoria gebracht. De bard wist via verhalen dat er vroeger, in de Elven-Dwergenoorlog, steden werden verbonden door middel van bunkers.

Jullie zijn op onderzoek gegaan in de oude bunker, waar jullie de resten hebben gevonden van de oorlog en priesters, die een soort crossroads-ritueel deden. Bij hen vonden jullie Roses-kettingen en kettingen met de passer en de maan.
Na wat dwalen zijn jullie in een altaar gekomen waar vruchtbaarheidsrituelen in de naam van Freya, Aphrodite en andere goden/godinnen van vruchtbaarheid/liefde worden gehouden. Een Pax-priester kwam kijken en stelde zich na de eerste schrik voor als Lars, een Wyrd-aanhanger die zijn rituelen wil doen, maar ook de mensen van Edena wil helpen.

Jullie hebben hem naar Vino Victoria geleid, waar Joácim jullie een perkament van lidmaatschap heeft gegeven, zodat jullie altijd welkom in een Vino Victoria door het land. Hij heeft ook wat informatie gegeven over The Diamond Ratio. Na zes dagen wachten op Altoriss / Taleisin gaan jullie weer als één weer op pad.

Comments

Natchai

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.