Amhara Margara

Harvester / Lid van Kalessin's Keep

Description:

Amhara Margara is gebruind met bruine ogen en kort, zwart haar. Hij heeft over zijn donkere shirt, donkere broek een leren short met bloedvlekken om. Zijn gezicht bevat littekens op zijn armen van een klauw op zijn linkerwang. Rechterarm tatoeage Kalessin’s Keep.

Bio:

Amhara is, naar eigen zeggen, een drakenexpert en een harvester, die veel weet over welke onderdelen van dieren en monsters te gebruiken zijn voor potions/wapens/giffen en andere (magische) voorwerpen. Amhara komt uit de woestijnstad Ankhar is een beginnend lid van Kalessin’s Keep, een groep van jagers die onder contract onderdelen halen door monsters te doden.

Hij is in Hexa vanwege een geruchten dat de kobolds de ‘Blue-Throated One’ aanbidden.
Onderweg oogst hij van alles voor ’t snelle geld, maar vooral vanwege zijn principe dat een moord niet voor niets moet zijn.
Hij vertelt de G.L.D, naar aanleiding van zijn ontmoeting met Keltar, dat hij onderzoek heeft gedaan naar de kobolds.
- Zij werken onder twee wyrmlings, Ormarr en Thundris, kinderen van “Blue-Throated One” Indikhan. Dit is een volwassen blauwe draak, waar Amhara ervaring mee heeft, aangezien deze draak zijn stad jaren terug al terroriseerde en zijn familie heeft vermoord.

Amhara Margara

Order of the Broken Roses Natchai