Kaylee

Half-Elf Paladin of the Crown

Description:

Zwart haar, blauwe ogen in maliënkolder met een longsword die te paard reist.
Zij gelooft sterk in haar waarden en zal er niet van afwijken.

Bio:

Een deel van Kaylee’s familie is naar haar weten sinds haar overgrootvader, die sergeant van het elvenkoninkrijk was, gevestigd in Takera. Kaylee’s elfenvader Raven is een ridder van de orde van Takera. Haar mensenmoeder Jane is op vroege leeftijd naar Takera verhuisd om in het kasteel te werken, waar ze Raven heeft leren kennen. Jane is vermoord door een dief toen Kaylee slechts 9 jaar oud was.

Haar vader wilde dat zij ook ridder werd, zodat zij ooit zijn plaats in de orde kon overnemen. Raven trainde veel met haar, maar zij kreeg ook les van mensen uit het kasteel die haar moeder kenden om Celestial, geschiedenis en meer te leren. Ook voedde haar vader Kaylee volgens de ordewetten op en ze moest trouw zijn aan de koninklijke familie van Takera. Ook leerde Raven haar me alles wat hij wist over de natuur en plaatsen waar hij had gevochten.

Toen ik net 19 was, werd hij ernstig ziek, dus keerde zij zich naar het geloof toe en bidde dat mijn vader zou blijven leven. Helaas werkte het niet en haar vader stierf een half jaar later. Na de dood van Raven moest zij de plaats in de orde innemen. Dit was waar ze vanaf de dood van haar moeder voor getraind had. Ze zweerde plechtig de eed van Takera en aan onze koningin, die haar man was verloren.
De koningin van Takera nodigde me uit voor een audiëntie. Ze toonde berouw voor het verlies van Kaylee’s vader en vroeg me haar zoon te zoeken die de koning van de dieven was. Ook vroeg ze me om hem terug op het goede pad de brengen. Vanaf dat moment reed ze door Albion om hem te zoeken en om mensen te helpen.

Kaylee

Order of the Broken Roses Natchai