Order of the Broken Roses

Sessie 19

Malareth's Monsters and Mercenaries

Nadat iedereen zijn/haar ding in Arkanas had afgehandeld, verzamelden jullie in het park op de campus om alles te bespreken. Daarna hebben een paar Guardians de ingang van het oude lab in de gaten gehouden. Jóna en Stormcrow zijn terug naar Kelmenor’s toren gegaan om in de privébibliotheek te duiken. Jullie vonden informatie over de zombiereus bij het kasteel, over het oude laboratorium en over het magische kompas wat jullie terug moesten brengen.

De zombiereus is naar verhalen één brok necrotic energie, die zombies kan maken en deze naar doelwitten gooit. Het oude laboratorium werd vroeger gebruikt voor necromancyonderzoek. Eerst werd het gedoogd, later werd het alleen met uitzonderlijke redenen opengesteld en sinds een paar jaar is het verboden terrein.
Het magische kompas, het Carrion Compass, traceert beheersers of makers van undead als een deel van de undead in het kompas wordt gestopt.

In Kelmenor’s oude toren hebben jullie besloten om het oude laboratorium in te sluipen om de zaak omtrent Malareth, de vermiste student, op te lossen. Toen jullie daar aankwamen, bleek een opslagruimte een val van Thanatar te zijn vol puzzels. Hij vertelde over dat Malareth zijn protegé was en dat zijn huurlingen ‘de regenboog volgen totdat het in het zwart vervaagt.’

Na snel denkwerk konden jullie naar de andere ruimtes waar jullie huurlingen van Malareth vonden.
Sommigen van hen hadden gekleurde tatoeages van nummers op hun achterhoofd.
Nadat jullie het laboratorium verder hebben verkend, vonden jullie een werkkamer waarin een Flesh Golem stond. Dit verschrikkelijk wezen, gemaakt van meerdere lijken, kreeg hulp van andere magiërs om jullie tegen te houden. Na een hardgevochten strijd gingen zij één voor één neer waarna er hopelijk meer antwoorden komen.

Comments

Natchai

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.