Order of the Broken Roses

Sessie 21

Vengeance Set In Stone

De Guardians hebben Erve, de Elven Gray Knight terug naar Willy’s mausoleum gebracht. Taleisin kwam later aan die vertelde dat Kaylee vanwege een noodgeval in Takera de groep had verlaten.
Taleisin en LuĂ­an besloten om daar mee te helpen met opruimen en dreigingen te weren. Op een zwervende ogre na was er voor hen niet veel te zien.
De rest werd tijdens de terugreis naar Arkanas verrast door een rots van een reus die Nyssa raakte.

De volgende dag gingen jullie eerst naar Alwinar om de gelootte wapens te verkopen. Keltar ging daarna naar een magische kleermaakster die een mysterieuze mantel had die schade kon verminderen tegen een klein offer.
Hij mocht deze hebben, als zij haar man kondne vinden die in een grot net buiten Arkanas op zoek ging naar Gorgonschubben. Toen zij naar buiten kwamen, ontmoetten zij een vaal groene Dragonborn met een zwarte greataxe die naar capabele krijgers zocht. Zij naam is To’Rack, die wraak op Takhisis, de generaal van de Blackguards of Soth wil. Deze zijn verbonden met de Roses, wat duidelijk werd door een zwarte roos die in To’Rack’s mond was gestopt.

In de grot vonden jullie eerst Ettercaps en andere spinnen die jullie vrij makkelijk versloegen. Jullie wouden de Gorgon, deze ijzeren stier, naar buiten lokken, maar hij vond jullie eerst. Jullie overleg lokte ook een aantal Cockatrice en een Basilisk. Na een lange strijd kon de Gorgon geen kant uit dankzij Keltar’s kracht die de hoorn van dit monster eraf trok.
Met de alchemische mogelijkheden van deze monsters en de zoektocht naar Amar’s man is de reis door de grot nog niet voorbij.

Nieuwe NPC’s:
- Amar, de Elf kleermaakster. Ze heeft gevlochten blond haar, bruine ogen. Ze draagt een bril met gouden steeltjes. Ze draagt nette, modieuze kleding met een kleine cape van konijnenbont. Ze heeft een grijze konijn genaamd Cori. Zij had een mysterieuze monk mantel voor Keltar die ze bereid was om te geven als zij haar man konden vinden die Gorgonschubben wou verzamelen. Die is al een paar dagen weg, waardoor zij depressiever dan normaal is.
- To’Rack, een vaalgroene Dragonborn vol littekens met een zwart-rode greataxe. Hij is 3 jaar terug vermoord door Takhisis en zoekt nu naar wraak. Zijn greataxe heeft speciale magie die bloed van de gebruiker vereist.
- Takhisis, generaal/leider van de Blackguards of Soth, een ridderorde v/d Roses, met een zwarte greatsword.

Comments

Natchai

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.