Hexa

Hexa is een plaats gelegen tussen Edena en Arkanas. Het was voor de oorlog een plaats waar zowel Edena als Arkanas op neerkeken vanwege hun “goedkope” manier van magie. “Derdeklas kwakzalvers, kruidenvrouwtjes, kaartenleggers” werden ze vaak genoemd, vanwege hun gebrek aan formele of religieuze magieopleiding.

Tijdens de Grote Oorlog werd Hexa vaak gebruikt als veldslagplaats. De lokale bewoners zaten vaak tussen twee kampen in. Ze probeerden de soldaten en magiërs te helpen en van ze te leren, maar Hexa werd bijna compleet verwoest.

Sinds het vredesverdrag probeert Hexa een nieuwe reputatie op te bouwen, die van een hardwerkende plaats waar innovatie en revolutionaire ideeën worden bedacht om de gelovigen van Edena, de meestermagiërs van Arkanas en de genezers van Elysan te helpen.
De marktlui komen met nieuwe spullen van verre oorden, de ambachtslieden maken nieuwe wapens en harnassen voor helden. Het is een mengelmoes van bedrijven en ondernemers. Centraal staat de markt met allerlei kraampjes, eten/drinken, maar ook mensen die snel geld willen verdienen.

Hexa

Order of the Broken Roses Natchai